Påmelding: styre- og leder skoleringshelg Mars 2020

Denne helgen vil du lære deg hvordan lokallaget driver valgkamp og hvordan man driver, styrer og administrerer et lokallag. Det blir blant annet skolering i ledelse og hvordan man bli skikkelig god til å verve velgere.

Tid: lørdag 28.mars kl 10:00 – 17:45 ; søndag 29.mars kl. 10:30 – 16:00
Sted: Universitetet i Oslo – Blindern

Påmelding

Det koster ikke noe å melde seg på. Inkludert i påmeldingen får du mat, skolering, et møte andre engasjerte grønne studenter fra hele Norge. Det er også mulig å få reise og losji (se lenger ned). Påmeldingsfristen er fredag 13. mars.

Dette er rettet til deg som sitter i et lokallagsstyre, men andre som ønsker å være aktive i valgkampen kan også melde seg på etter avtale med lokallaget/arbeidsutvalget.

Påmelding: https://goo.gl/forms/PObQjx1SgaRR4KuF3

Reiserefusjon

Inntill to personer fra hvert lokallag (utenfor Oslo og Akershus) får reiserefusjon. Du får tilgang til reiserefusjon ved å velge det i påmeldingen. Ettersom Grønne Studenter har et stramt budsjett dekkes kun billigste og miljøvennligste reisemåte. I tabellen under er maksbeløpene for reiserefusjon (tur og retur totalt). Dersom du ikke finner en reise til denne prisen er det mulig å søke om dispensasjon for reise over maksbeløpet. Dette gjøres ved å sende en mail til post@gronnestudenter.no .

Hvis ditt studiested ikke finnes i listen sender du en e-post til post@gronnestudenter.no

Bergen 1100
Harstad 2100
Agder / Bø 600
Lillehammer 600
Oslo 0
Stavanger 1100
Tromsø 1400
Trondheim 1100
Ås/Akershus 0

Losji

Hvis du trenger soveplass velger du det i påmeldingsskjemaet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *