Fotocredit: Miljøpartiet De Grønne

Still til MDGLM-delegasjonen

Vil du representere Grønne Studenter på Miljøpartiet De Grønnes landsmøte? MDGLM avholdes digitalt den 25. – 28. mars 2021. Grønne Studenter har mulighet til å sende fire delegater på landsmøtet i kraft av å være en av MDGs underorganisasjoner

25. januar 2021

Grønne Studenter har fire delegater på MDGs landsmøte. To av dem velges fra arbeidsutvalget, som har ansvar for delegasjonen. De to andre delegatene velges demokratisk av Grønne Studenters Landsmøte 20. – 21. februar.

Å delta på MDGLM er en ærefull og spennende og morsom opplevelse. Det er lurt å ta innover seg at landsmøtet er partiets høyeste organ. Hver stemme hver enkelt delegat avlegger gjøres på vegne av Grønne Studenters og partiets framtid.

Om du blir valgt som delegat har du en fantastisk helg i vente, men du forplikter deg også til å stille forberedt til møtet. Å være forberedt handler om å se godt på sakspapirene når de blir sendt til deg på mail, som skjer i god tid før mars. Det blir egne forberedelsesmøter for GS der vi går gjennom de sakene vi finner utfordrende.

Det er også nødvendig å være forberedt på å drive påvirkningsarbeid før og under landsmøtet, om det skulle være slik at Grønne Studenter har mulighet til å få gjennomslag for politikk.

Det er ikke nødvendig å kunne masse om hva et landsmøte er og fungerer for å bli med, bare at ønsker å engasjere deg i MDG. Vi oppfordrer alle som har litt lyst til å være med til å søke. Vi vil gjerne ha med deg som aldri har vært med før.

Det finnes på nåværende tidspunkt ikke noen frist for å stille til valg, men jo tidligere du stiller jo større er sannsynligheten for at alle rekke å lese om ditt kandidatur.

Delegatene velges på Grønne Studenters digitale landsmøte 20 – 21. februar, der man bør være tilstede.

Skjema for å melde interesse

Svarene du skriver inn her vil bli gjort tilgjengelig for de som skal stemme fram delegatene, så svar på spørsmålene på en måte du ønsker skal bli lest av folk du ikke kjenner.