Fotocredit: MDG / Grønne Studenter

Landsmøte 2021

Velkommen til årets viktigste møte for deg som grønn student! 20 – 21. februar har Grønne Studenter sitt landsmøte. Bli med på en helg full med godt faglig innhold, gode diskusjoner og hyggelige mennesker! Alle medlemmer av Grønne Studenter har rett til å delta på landsmøtet.

10. januar 2021

Landsmøtet er Grønne Studenters høyeste organ. På landsmøtet diskuterer man blant annet hva organisasjonen skal drive med i tiden framover, hva vi skal mene om viktige politiske saker, og man velger et nytt arbeidsutvalg for neste år. I 2021 blir landsmøtet digitalt.

Påmelding

Meld deg på som delegat til Grønne Studenters landsmøte! Som delegat får du bli med på å bestemme viktige ting som hva vi skal mene og hvordan organisasjonen skal jobbe videre. Du får i tillegg anledning til å diskutere politikk med flotte grønne sjeler, og ikke minst dekket utgifter til god mat under møtet.

Alle medlemmer av Grønne Studenter kan delta på landsmøtet, og det koster ingenting å delta. Du er medlem av Grønne Studenter hvis du 1) er medlem av MDG, 2) har betalt medlemskontigenten for 2021 og 3) har huket av at du er student når du meldte deg inn i MDG. Ta kontakt med post@gronnestudenter.no hvis du er usikker på om du er medlem.

Trykk her for å melde deg på

Still til valg

Er du interessert i å arbeide med å få grønn studentpolitikk opp i vinden? Kanskje nettopp du bør være det neste medlemmet av Grønne Studenters arbeidsutvalg?

Vi er på utkikk etter deg som vil gjøre en innsats som en del av Grønne Studenters arbeidsutvalg. AU er GS sitt høyeste organ og står for den daglige driften av organisasjonen mellom landsmøtene. Utvalget består av leder, generalsekretær og styremedlemmer. Vi ser etter en ny leder i år.

Trykk her for mer informasjon.

Viktige frister

Tirsdag 2. februarFrist for å melde opp saker og sende inn resolusjoner
Fredag 5. februarFrist for påmelding
Søndag 7. februarSaksliste og sakspapirer sendes ut
Lørdag 20. februar

Oppmelding av saker

Medlemmene oppfordres til å sende inn resolusjoner. Innsending av resolusjoner (eksempel) og oppmelding av saker gjøres ved å sende en e-post til post@gronnestudenter.no